Fremmed Betaler For Sulten Mors Måltid I Ikea

Forældre giver afkald på mange ting for deres børns skyld. Nogle arbejder længe og hårdt bare for at kunne give børnene et sundt hjem, og nogle har flere job, for at deres børn kan få en lys fremtid.

 

Nogle sulter endda for at deres egne børn kan spise, når ikke der er nok mad til alle.

 

Det er, hvad Teo på Facebook påstår at have set en dag, mens han spiste i Ikea. Mens nogle forældre samarbejder og endda passer på hinanden for at sikre, at deres barn har et lykkeligt hjem, var det ikke tilfældet for den kvinde, som Teo så vente i butikkens cafeteria.

 

Jeg sidder her i IKEA og spiser en kødbolle. Okay, det er min 15. kødbolle. Og damen i hjørnet... venter. Hun har været her siden før jeg kom. Ind kommer en mand med en lille dreng, som højst er 4 år. ”Du skulle have været her for en time siden.” siger hun, lidt oprørt. ”Jamen, jeg er her nu, og her er han.” Manden vender sig for at gå igen.

Hun siger: ”Kan du låne mig lidt penge, så jeg kan få nogle kødboller? Jeg har kun til hans frokost.” Han ser sig omkring for at se, om der er nogen, der kigger. ”NO!” siger han og går. Hun ryster bare på hovedet og går hen til disken med drengen. Hun bestiller kødboller og juice til drengen.

 


Jeg giver mit dankort til manden ved kassen, og beder ham give hende en salat, en stor tallerkenfuld kødboller, en sandwich og to stykker cheesecake på min regning. Jeg siger til ham, at han ikke skal fortælle hende, at det er fra mig. Jeg skriver en besked på en konvolut og putter 2 nye 500 kroner sedler i den.”

Beskeden er: Hold hovedet højt og bliv ved med at gå. Du KAN. Du VIL. :)” Manden ved kassen bringer mig mit dankort. Så går han tilbage til disken og tager bakken med mad til hende.

 

Dansk Iværksætter Donerer Alle Hans Penge Til At Hjælpe Folk

* Indsæt Her

Older Post Newer Post